Fisk och skaldjur

Seafood on ice at the fish market

Vi tar emot förbeställningar av färsk fisk och skaldjur av högsta kvalitet- direkt från bryggan på västkusten, man kan med andra ord säga att vi har Gotlands bästa och största sortiment av havsdjur!

Ni som kund behöver lämna Er beställning senast tisdag kl. 18:00. Ni kan sedan hämta Era havsdjur i butiken efter kl. 14 på fredagen. Er beställning kommer att ropas in på fisk-aktionen i Göteborg på torsdag morgon för att sedan skickas direkt till Stenkyrkaaffären utan mellanhänder, färskare och bättre kvalitet går inte att hitta på vår vackra ö!

När det kommer till fisk- och skaldjur är det ofta dagspriser som gäller men vissa produkter har ett fast pris. Fråga gärna!

BeställningsvaraRiktpris
Färska räkor250-400:-/kg
Kokta havskräftor mellanstora (fantastiskt goda!)500-600:-/kg
Kokta havskräftor stora600-800:-/kg
Franska ostron- Fine de claire säljes i 12-packca 18:-/ st
Kokt Amerikansk hummer (ca. 500g./ st.) 350-400:-/ kg
Kokt Svensk hummer (vid säsong)800-1000:-/kg
Hummer kan även beställas levande
Hälleflundrafilé395-495:-/ kg
Strömmingsfilé 89:-/ kg

Våra krabbor kommer från Irland, är röntgade, vilket innebär att de är garanterat välmatade. De kokas sedan i en dillag som påminner mycket om lagen som vi kokar kräftor i.

Blåmusslorna är odlade ekologiska och kravmärkta. 89:-/ nät (1 kg.) kostar dem.

Vår löjrom kommer från Bröderna Persson i Kalix vilka är ansedda som en av de allra bästa producenterna på just Kalixlöjrom. Årets upplaga kostar runt 6t000:-/ kg. Det finns även amerikansk löjrom i 500 grams burkar för ca. 800:-

Det finns givetvis oändligt mycket mer, allt Ni kan tänka Er från havet!

Beställer gör Ni genom att fylla i ett beställningsformulär i butiken, de finns i hinken bakom bankomaten vid entrén och lämnar till någon i personalen eller ring till oss: 0498-272240.

Vi handlar enbart med havsdjur som är MSC märkta!